Open VLD

Actua en Eddie

Senioren weten waarom!

30/12/2017

Het seniorenfeest vindt plaats op donderdag 29 maart 2018.
De geplande optredens zijn :
• John Dennis (50 minuten)
• De Romeo's (40 minuten)
• Muziek met DJ Staf. Voor de 23 ste keer zal het 'vollen bak' zijn!

Senioren weten waarom!
Den Blaan Ezel

28/12/2017

Uit goed ingelichte bron hebben we vernomen dat volgend jaar de gronden van het OCMW, die nu verpacht zijn aan de lijsttrekker van een nieuwe partij in Merchtem , vrijkomen en zullen kunnen worden gebruikt door een andere landbouwers. Terecht want een grond pachten van gemeente of OCMW als gemeenteraadslid is een ONVERENIGBAARHEID. Een goede raad aan de neef van de CD&V voorzitter (ook dat nog...): Zeg je pacht niet te gooi op. Wacht beter op de verkiezingsuitslag. Den Blaan Ezel kan je beter geloven...

Nieuwe kiosk?!

26/12/2017

De ‘Merchtemse kiosk’ is een vertrouwd beeld bij elke feestactiviteit in de gemeente. Dit al meer dan 25 jaar. Het college heeft deze kiosk (zeer makkelijk te monteren en te verplaatsen) in een nieuw kleedje gestoken. We hebben geopteerd om de zeilen volledig zwart te maken , hetwelk aan de gebruikers toelaat om met mooie lichteffecten te kunnen werken.
De ‘nieuwe’ kiosk zal voor het eerst worden opgesteld op de Varkensmarkt tijdens de Nieuwjaarsdrink op zaterdag 6 januari 2018. Hierop is gans Merchtem uitgenodigd voor een gratis toast op het nieuwe jaar , vanaf 19u .

Nieuwe kiosk?!
Nieuwe straatnamen voor Brussegem-Bollebeek.

24/12/2017

Op de gemeenteraad van maandag ll kregen enkele veldbanen een nieuwe naam. Dit om voor eventuele hulpverleners in geval van calamiteit duidelijk de locatie te kennen (via GPS).
1. Hofveldweg (straat Olmestraat richting Meerpoelstraat);
2. Reygersveldweg (Hackestraat richting Kleistraat);
3. Langveldweg (Linthoutweg richting Linterveld);
4. Berghveldweg (Eeckhoutweg richting Driesenweg);
5. Kersgatveldweg (verlengde Kersgatstraat richting zijstraat Steenweg op Asse tegenover Oude Dendermondsebaan).

Nieuwe straatnamen voor Brussegem-Bollebeek.

Top